Du skal bruge:

4 personer

4 hele ising
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
500 g frossen spinat
salt

Tilbehør:
kartofler
godt brød

Hvidløgsbagt ising med spinatcremePrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Rens fiskene for blod, hvor hovedet har siddet. 
  • Læg dem i et stort ildfast fad eller bradepande. 
  • Skær hvidløget i tynde skiver, og bland det med olien. 
  • Smør olie og hvidløg over fiskene, og drys med salt. 
  • Tilsæt 4 spsk vand, dæk fadet med stanniol, og bag fisken i ovnen i 20 minutter.
  • Kog spinaten i en gryde med 3 spsk vand.
  • Hæld væsken fra fiskefadet i spinaten, og blend spinaten til en jævn puré.

 

Servér fisk og spinat med kartofler og brød.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme