Du skal bruge:

4 personer

Fisk:
4 stk kulmulefilet med skind

Grøntsager mm.:
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 squash i tern
1 spsk olivenolie
1 ds. hakkede tomater
1 spsk balsamicoeddike
1 potte frisk basilikum
250 g pasta
friskrevet parmesan

Tilbehør:
grøn salat

Sådan gør du

Grøntsager:

  • Svits løg, hvidløg og squash i olivenolie, til det er mørt.
  • Tilsæt tomater og balsamicoeddike, og kog ved svag varme i ca. 15 minutter.
  • Smag til med lidt sukker, frisk basilikum, salt og peber.
  • Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  • Vend saucen i den kogte pasta, og varm forsigtigt igennem.

 

Fisk:

  • Skær fisken i passende stykker.
  • Varm olivenolie godt op på en slip let-pande.
  • Rist fisken få minutter på hver side, og krydr med salt og peber.

 

Anret fisken med den varme pasta. Pynt med revet parmesan og frisk basilikum, og servér med grøn salat.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.3 af 5. 6 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme