Du skal bruge:

4 personer

500 g isingfileter
3 porrer
500 g kartofler
1½ liter vand el. bouillon
1 bundt persille
1 dl fløde 9%
salt og peber

Tilbehør:
groft brød el. flutes

Fiskesuppe med ising og persillePrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Snit porrerne fint.
  • Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.
  • Kom porrer og kartofler i en gryde, og kog op med vand eller bouillon.
  • Lad suppen småkoge i 15 minutter.
  • Skyl og pluk persillen.
  • Blend suppe, porrer og kartofler med persillen, og kom suppen tilbage i gryden.
  • Skær isingfileterne i strimler, og kog dem i suppen i 1-2 minutter. 
  • Tag gryden af blusset, og rør forsigtigt fløden i suppen.
  • Smag til med salt og peber.

 

Servér suppen med groft brød eller flutes. 

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.0 af 5. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme