Du skal bruge:

4 personer

Fisk mm.:
600 g isingfilet
200 g friskost med krydderurter
300 g grønne bønner
25 g smør

Ærtepuré:
300 g optøede ærter
50 g cashewnødder, usaltede
1 dl creme fraiche 9%
saft af ½ citron

Tilbehør:
brød el. nye kartofler

Ising med friskost og ærtepuréPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

Fisk:

  • Fordel friskost og bønner på isingfileterne, og rul dem sammen omkring fyldet.
  • Læg fiskerullerne i et smurt, ildfast fad.
  • Krydr med salt og peber, og fordel smør på rullerne.
  • Dæk fadet med folie, og damp fisken i ovnen i ca. 15 minutter ved 175 grader.

 

Ærtepuré:

  • Blend ærter, cashewnødder, creme fraice og cironsaft til en lind puré.
  • Tilsæt lidt vand, hvis puréen er for tør. Smag til med salt og peber, og sæt den på køl.

 

Anret fiskerullene på en bund af ærtepuré, og servér med lunt brød eller nye kartofler.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme