Du skal bruge:

4 personer

Fisk mm.:
500-600 g kullerfilet
1 æg
1 dl mælk
½ dl havregryn
1 bdt. dild

Broccolimos:
100 g kartofler i tern
1 kg broccoli med stok i buketter/tern
2 spsk rapsolie
1 bdt. finthakket forårsløg

Tilbehør:
1 citron i både
friskbagt rugbrød

Kullerfrikadeller med broccolimosPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

Broccolimos:

  • Kog kartofler og broccoli i en gryde med vand i ca. 10 minutter, indtil det er mørt.
  • Hæld vandet fra, og blend grøntsagerne til en glat mos.
  • Rør olie og forårsløg i, og smag til med salt og peber.

 

Fisk:

  • Blend fisk, æg, mælk, havregryn, dild, ½ tsk salt og lidt peber, indtil farsen har en passende konsistens.
  • Form farsen til frikadeller.
  • Steg dem 4-5 minutter på hver side på en slip let-pande i gyldent smør tilsat rapsolie.

 

Servér de nystegte kullerfrikadeller med broccolimos, citronbåde og friskbagt rugbrød.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.5 af 5. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme