Du skal bruge:

4 personer

500 g isingfileter
250 g frisk mozzarella
2 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
2 tsk tørret oregano
200 g lasagneplader
salt og peber

Tilbehør:
groft brød
evt. grøn salat

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225 grader.

  • Skær mozzarellaen i små tern, og hak hvidløget.

  • Bland tomat, mozzarella, hvidløg og oregano sammen i en skål, og tilsæt 1 tsk salt.

  • Læg et par skefulde tomatblanding i bunden af et ovnfast fad.

  • Læg et lag lasagneplader oven på, uden at pladerne overlapper hinanden.

  • Læg et lag ising oven på lasagnepladerne og herpå et lag tomatblanding.

  • Læg lasagneplader oven på tomatblandingen, fisk, lasagneplader, tomat osv.

  • Slut lasagnen af med et lag lasagneplader og et tyndt lag tomatblanding på toppen.

  • Dæk fadet med stanniol, og bag i 30 minutter.

  • Tag stanniolen af fadet, og bag lasagnen endnu 10 minutter.

Servér lasagnen med brød og evt. en skål salat til.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.5 af 5. 8 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme