Du skal bruge:

4 personer

500 g makrelfilet, frisk
1 kg kogte kartofler
1 ½ kg hvide asparges, skrællet og bund knækket af
20 g smør
½ tsk groft salt
peber
2 citroner, pillet og delt i både
2 appelsiner, pillet og delt i både
blandede krydderurter (persille, dild, timian)

En ægte quickie med makrelPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Smør en foliebakke (fad, hvis i ovnen).
  • Klem kartoflerne, og kom dem sammen med asparges på foliebakken plus halvdelen af smørret.
  • Læg fisken ved siden af med skindsiden opad, og krydr med ½ tsk groft salt og peber.
  • Sæt bakken på grillen eller fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 12-15 minutter.
  • Tag fisken op lige før servering, og fjern evt. skindet.
  • Bland citron, appelsin, urter og det sidste smør med asparges.
  • Kom fisken på toppen, slut af med lidt friske urter, og så spises der.

 

Tak til Nøglehullet for lån af opskriften.

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme