Du skal bruge:

4 personer

250 g lyssejfilet uden skind og ben
250 g torskefilet uden skind og ben
saft af 4 limefrugter
2 appelsiner
2 røde grapefrugter
1 granatæble
1 moden avocado
1 stort rødløg
1 bundt frisk koriander
1 rød chili
1 limefrugt
1 spsk olivenolie
salt

Tilbehør:
4 skiver groft hvedebrød

Sådan gør du

  • Skær fiskene i tern på ca. 3 x 3 cm.
  • Kom dem i en skål, og vend dem med limesaften.
  • Lad fisken trække natten over i køleskabet. 
  • Hæld limesaften fra fisken.
  • Skær mangoen i tern
  • Halvér granatæblet, og pil kernerne ud.
  • Skær avocadoen i lange stykker.
  • Hak løget.
  • Hak korianderen groft.
  • Flæk chilien, fjern kernerne, og skær den i små tern. 
  • Bland fisken med frugt, avocado, løg, koriander, chili, frisk limesaft og olie.
  • Smag cevichen til med salt.
  • Lad den trække i 15 minutter, og smag den eventuelt til med salt igen.

 

Servér cevichen med groft brød til.

Tip: I stedet for mango kan du bruge appelsin og grapefrugt i i små tern.

Fisk, der skal spises rå eller marineret, bør altid nedfryses ved -18 grader i mindst 24 timer for at dræbe eventuelle parasitter. Tø fisken op i køleskab, så forringes kvaliteten mindst muligt.

 

 

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme