Du skal bruge:

4 personer
  • 600 g isingfileter
  • 1 dåse røde kidneybønner
  • 200 g grønne bønner
  • 1 bundt radiser
  • saft af 2 appelsiner
  • 1 romainesalat
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og peber

Tilbehør:
groft brød

Ising med bønnesalat og radiserPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Skyl og afdryp de røde kidneybønner.

  • Kog de grønne bønner i 2 minutter, og lad dem dryppe af i en sigte.
     
  • Snit salaten, og skær radiserne i skiver.

  • Rør appelsinsaft med 2 spsk olivenolie, og vend med salat, de to slags bønner og radiser. 

  • Varm resten af olien på en slip let-pande, og steg isingfileterne ca. 2 minutter på begge sider.

  • Krydr fisken med salt og peber.

 

Servér med bønnesalat og groft brød.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme