Du skal bruge:

4 personer
  • 16-20 Bretagne-østers
  • 1 spsk smør
  • 2 spsk mel
  • 3 dl sødmælk
  • revet muskatnød
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pose babyspinet
  • evt. lidt friskrevet parmesanost

Østers "Rockefellar"PrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Tilbered en bechamelsauce ved at smelte smørret i en gryde, tilsætte mel og riste det let.
  • Tilsæt mælken lidt ad gangen – rør kraftigt, så saucen ikke klumper.
  • Smag til med muskatnød, citronsaft, salt og peber.

  • Åbn østersene, og hæld lidt af vandet fra dem i saucen.
  • Vend den skyllede babyspinat i bechamelsaucen, og læg en lille skefuld på hver østers.
  • Drys med revet parmesan, og grill dem hurtigt i ovnen, til de får farve.
  • Servér straks.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme