Du skal bruge:

4 personer
  • 16 friske østers
  • 1 mango
  • ½ dl olivenolie
  • 150 g issalat
  • ½ honningmelon
  • 5 g grøn algesalt
  • Salt og peber

Danske østers med mango, melon og issalatPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Åben og rens de friske østers.
  • Skræl mangoen, fjern stenen, og skær kødet i mindre stykker.
  • Blend mangokødet med olivenolie i en blender, og smag til med salt og peber.
  • Skyl issalaten, og udstik små kugler af melonen med et lille parisiennejern.
  • Vend melonkuglerne sammen med issalaten, og smag til med lidt grøn algesalt.

 

Anretning:

  • Fordel salaten på et fad, og dryp mangoolien over.
  • Fordel østers ovenpå, og pynt evt. med krummer af smørristet rugbrød.

 

 

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme