Du skal bruge:

4 personer
  • 1 kg blåmuslinger
Grøntsager mm.:
  • 500 g fettuccine eller spaghetti
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 2 løg i små tern
  • 2 gulerødder i små tern
  • 1 fennikel i små tern
  • revet skal af ½ citron
  • ¼ tsk chiliflager
  • 2 dl hvidvin
  • ½ bundt hakket, bredbladet persille

Blåmuslinger med pastaPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

Fisk:

  • Skyl muslingerne i koldt vand, og fjern evt. tråde.
  • Kassér muslinger med ituslået skal.
  • Sæt en stor gryde letsaltet vand over til pasta, og kog den 2 min. mindre, end angivet på pakken.

 

Grøntsager:

  • Varm olien op i en stor, tykbundet gryde, og sautér hvidløgene kort, uden at de bliver brune.
  • Tilsæt løg, gulerødder og fennikel, og sautér et par min.
  • Tilsæt muslinger, citronskal, chili og hvidvin, og kog i 5 min.
  • Kassér de muslinger, der ikke har åbnet sig.
  • Dryp pasta af i en sigte, og bland sammen med muslingerne.
  • Varm hurtigt op, og smag til med salt og peber.
  • Drys med hakket persille.
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 3 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme