Du skal bruge:

4 personer
500 g kulmule 2 spsk soyasauce
saft af 1 lime
2 tsk revet ingefær
1 tsk sambal oelek eller lidt fintsnittet chili
3 gulerødder i strimler som tændstikker
200 g hvidkål i fine strimler
4 stængler bladselleri i tynde skiver
forårsløg
ris eller nudler

Kulmule med soya og ingefærPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Rør soya, limesaft, ingefær og sambal oelek/chili sammen, og lad det stå og trække lidt.
  • Kom grøntsagerne i et ovnfast fad smurt med olie.
  • Skær fisken i mindre stykker, og læg den ovenpå.
  • Hæld marinaden over.
  • Bag fisk og grøntsager i ovnen i ca. 12 min. ved 180 grader.
  • Pynt med forårsløg i skiver, og servér med ris eller nudler.
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.0 af 5. 9 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme