Du skal bruge:

4 personer
Fisk:
  • 500 g kulmule
  • 2 spsk soyasauce
  • saft af 1 lime
  • 2 tsk revet ingefær
  • 1 tsk sambal oelek eller lidt fintsnittet chili
Grøntsager:
  • 3 gulerødder i strimler som tændstikker
  • 200 g hvidkål i fine strimler
  • 4 stængler bladselleri i tynde skiver
  • forårsløg
  • ris eller nudler

Kulmule med soya og ingefærPrintDelDel på FacebookDel på TwitterTip en ven

Sådan gør du

  • Rør soya, limesaft, ingefær og sambal oelek/chili sammen, og lad det stå og trække lidt.
  • Kom grøntsagerne i et ovnfast fad smurt med olie.
  • Skær fisken i mindre stykker, og læg den ovenpå.
  • Hæld marinaden over.
  • Bag fisk og grøntsager i ovnen i ca. 12 min. ved 180 grader.
  • Pynt med forårsløg i skiver, og servér med ris eller nudler.
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.7 af 5. 7 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme