Du skal bruge:

4 personer

225 g kulmulefilet
200 g rejer
4-6 plader filodej
450 g frossen helbladet spinat
2 æg
1 dl syrnet fløde 9%

Tilbehør:
groft brød

Spinattærte med kulmule og rejerPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Optø filodejen, og fordel den i et smurt ovnfast tærtefad.
  • Optø spinaten i en gryde ved svag varme, og krydr med salt og peber.
  • Vend rejer, æg og syrnet fløde i spinaten.
  • Skær kulmulen i mindre stykker, og fordel den på filodejen sammen med spinatblandingen.
  • Bag tærten ved 200 grader i ca. 40 minutter.

 

Servér tærten med brød til.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!

 

 

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.9 af 5. 14 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme