Du skal bruge:

4 personer
400 g rejer
5 spsk karry
3 løg
3 fed hvidløg
1-2 l. bouillon
1-2 dåser flåede tomater
2,5 dl fløde
1 dåse ferskner
creme fraiche
godt brød

Sådan gør du

  • Karry svitses i olie. 
  • Hakket løg og presset hvidløg ristes heri.
  • Bouillon og flåede tomater tilsættes. Lad koge i 10 min.
  • Tilsæt fløde, og smag til med salt og peber.
  • Blend evt. suppen med en stavblender. 
  • Skær fersknerne i tynde både, og tilsæt dem sammen med rejerne.
  • Giv suppen et hurtigt opkog.  
  • Servér suppen med en spiseskefuld creme fraiche og godt brød. 
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.7 af 5. 14 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme