Du skal bruge:

4 personer
ca. 300 g tigerrejer
2-3 løg i både
2 dåser hakkede tomater
1 dåse flødeost neutral
2 røde peber i strimler
3-5 tsk paprika
1-2 knsp chili
1 l bouillon
brød

Sådan gør du

  • Svits løg i lidt olie.
  • Tilsæt hakkede tomater, bouillonterning og vand, flødeost samt paprika og chili.
  • Lad suppen simre i 10 min.
  • Svits tigerrejer i lidt olie på en pande med salt og peber.
  • Tilsæt rød peber til suppen, og lad den simre i yderligere 5-10 min.
  • Smag til med salt og peber, og pynt med de stegte tigerrejer
  • Servér med godt brød. 
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.5 af 5. 4 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme