Du skal bruge:

4 personer
4-6 stk. rødspættefileter
1 dl rugmel
1 citron
6 tomater
1 rødløg
Frisk basilikum
½ dl olivenolie
½ dl balsamico
1 fed hvidløg

Sådan gør du

  • Skyl fisken i koldt vand, og vend den i rugmel, tilsat salt og peber.
  • Steg på en slip let-pande i gyldent smør, tilsat rapsolie, 3-4. min. på hver side.

    Tomatsalat:
  • Skær tomaterne i skiver og snit rødløget.
  • Bland olivenolie med balsamico, og tilsæt presset hvidløg.
  • Smag til med salt og peber.
  • Hæld dressingen over tomaterne og pynt med frisk basilikum.
  • Servér med friskpresset citron, tomatsalat og kartofler med persilledrys.
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.2 af 5. 5 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme