Du skal bruge:

6 personer
6 fileter af gammeldags saltede store sild
2 dl eddike
Knap en dl. vand
2 dl sukker
1 spsk brun farin
1 rødløg
1 gulerod
4 tørrede abrikoser
3 laurbærblade
8 hele peberkorn
6 hele allehånde
6 hele enebær

Sådan gør du

  • Fileterne udvandes over natten i ca. 2 liter vand 
  • Peberkorn, allehånde og enebær males i en morter
  • Rødløg og gulerod skæres i tynde skiver, og abrikoserne skæres i små tern. Skiver og tern kommes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser. Blandingen opkoges et øjeblik.
  • Sildene lægges side mod side i en skål, og blandingen lægges ovenpå som en lage.
  • Skålen sættes i køleskabet i et døgn.
  • Sildene serveres på rugbrød med lidt grønt

 

 

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme