Du skal bruge:

4 personer

500 g torskefilet
1 salathoved
200 g syltede rødbeder
1 dl syrnet fløde 9%
1 tsk sennep
2 spsk kapers
salt og peber

Tilbehør:
groft brød

Torsk med rødbede og sennepsdressingPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.
  • Bag torsken i ovnen i ca. 8 minutter.
  • Skyl salaten, og skær rødbederne i små tern.
  • Rør syrnet fløde med sennep, og krydr med salt og peber.
  • Anret torsken på salat, hæld dressing over, og fordel rødbeder og kapers over.

 

Servér salaten med brød til.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.7 af 5. 3 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme