Du skal bruge:

4 personer
12 tarteletter

300 g grønne friske asparges
275 g små fiskeboller
50 g smør
4 spsk mel
2 dl piskefløde
1 dl aspargesvand
1 citron
200 g rejer
dild

Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer PrintDelDel på FacebookDel på TwitterTip en ven

Sådan gør du

  • Skær den nederste træede del af aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Kog dem 8-10 min i letsaltet vand, og lad dem dryppe af.
  • Smelt smørret, rør mel i, bag op med fløde og aspargesvand. Sovsen skal være temmelig tyk. Smag til med salt og peber og citronsaft. Giv sovsen et kort opkog under omrøring.
  • Tilsæt afdryppede fiskeboller og asparges (gem nogle hoveder til pynt).
  • Varm sovsen godt igennem. Umiddelbart før servering vendes rejerne i.
  • Anret stuvningen i lune tarteletter, og pynt med dild og aspargeshoveder. 

Opskriften er udlånt af Alletiders Kogebog.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.0 af 5. 4 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme