Du skal bruge:

6 personer
Gammeldags modnede marinerede sild eller kryddersild (f.eks. fra Lykkeberg)

100 g mayonnaise
100 g cremefraiche 18%
1 æble skåret i små terninger
2 hakkede hårdkogte æg
1 hakket løg
1-2 tsk. karry
½-1 spsk. sukker
 

Sild med æggesalatPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Bland mayonnaise og cremefraiche. Tilsæt karry indtil karrysmagen er tilpas, tilsæt derefter sukker for at afrunde smagen. Rør godt for at få sukkeret opløst.

  • Vend forsigtigt æbletern, de hakkede løg og æg i. Gem lidt æg til pynt.

    Opskriften er udviklet af Lykkeberg.
    Gemmer din stemme...
    Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).
    Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme