Du skal bruge:

4 personer

500 g torskefilet
2 dl æblejuice
4 julesalat
1 spsk olivenolie
3 spsk eddike
3 spsk brun farin
75 g valnødder

Tilbehør:
groft brød

Karamelliseret julesalat med torskPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg torskefileterne i et ovnfast fad.
  • Hæld halvdelen af æblejuicen i bunden af fadet, og damp torsken i ovnen i ca. 8 minutter.
  • Skær salaten i kvarte. 
  • Varm olien op på en slip let-pande, og steg julesalaten i 2 minutter.
  • Tilsæt eddike, lad den fordampe, og tilsæt dernæst brun farin og resten af æblejuicen.
  • Lad salaten simre ved svag varme i ca. 3 minutter.
  • Krydr med salt og peber, og vend forsigtigt hakkede valnødder i salaten. 

 

Servér julesalaten med dampet torsk og brød.

 

Tip: Æblejuice kan erstattes af appelsinjuice.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.3 af 5. 3 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme