Du skal bruge:

4 personer
600 g mørksejfilet
2 tomater
½ potte frisk basilikum
3 spsk olivenolie
3 spsk revet parmesan
1 fed hvidløg
2 dl hvidvin
frisk pasta
salat

Sådan gør du

  • Skær fisken i portionsstykker, og læg stykkerne i et ildfast fad.
  • Tilsæt hvidvin og 2 dl vand, og krydr med salt og peber.  
  • Skær tomater i små tern, og hak basilikum fint.
  • Bland tomater, basilikum, olivenolie, friskrevet parmesan og presset hvidløg i en skål, og krydr med salt og peber.
  • Fordel toppingen på fisken.
  • Bag den ved 200 grader i 12-15 min.  

Servér med frisk pasta og grøn salat.

Tip: Fisken kan også grilles ved indirekte varme under låg i 12-15 min.

Anden egnet fisk: Torsk, lyssej eller lange.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.8 af 5. 40 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme