Du skal bruge:

4 personer
4-6 stk rødspættefileter
1 dl rugmel
1 citron
6 tomater
1 rødløg
frisk basilikum
½ dl olivenolie
½ dl balsamico
1 fed hvidløg

Spætte med tomatsalatPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Vend rødspættefileterne i rugmel, blandet med ½ tsk groft salt og friskkværnet peber.
  • Steg fiskefileterne på en slip let-pande i gyldent smør tilsat olie, 2-3 min. på hver side.
  • Skær tomaterne i skiver, og snit rødløget.
  • Bland olivenolie med balsamico, og tilsæt presset hvidløg.
  • Smag til med salt og peber.
  • Hæld dressingen over tomaterne, og pynt med frisk basilikum. 
  • Servér med friskpresset citron, tomatsalat og nye kartofler med persilledrys.
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.9 af 5. 13 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme