Du skal bruge:

4 personer
500 g kullerfilet
150 g pillede rejer
2 store gulerødder
1 porre
1 stort løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1/2 tsk  tørret timian
1 dåse hakkede tomater
1 fiskebouillonterning


Tilbehør
Groft brød.

Sådan gør du

  • Skær gulerødder og porre i tynde skiver.
  • Hak løget groft, og pres hvidløget.
  • Svits grøntsagerne i olivenolie i en tykbundet gryde med hvidløg og timian i ca. 2 min.
  • Tilsæt de hakkede tomater, ¾ l  kogende vand og fiskebouillonterningen.
  • Lad suppen koge i 5 min.
  • Skær fisken i 3 cm brede strimler, mens suppen koger.
  • Tilsæt fisken, og bring igen suppen til kogepunktet.
  • Tilsæt herefter rejerne.
  • Tag straks gryden af varmen, og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Servér suppen med groft brød.

 

 

 

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.5 af 5. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme