Du skal bruge:

4 personer

600 g frisk torskerogn (bukser)
4-5 gulerødder
2-3 rødbeder
saft af 1 appelsin
2 spsk græskarkerner

Tilbehør:
ovnstegte kartoffelbåde

Sådan gør du

  • Kog torskerognsbukserne – se opskrift her.
  • Skær den kogte torskerogn i 2 cm brede skiver.
  • Steg skiverne på en slip let-pande i olie, tilsat lidt smør i ca. 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne.
  • Skræl gulerødder og rødbeder, og riv dem groft.
  • Smag til med appelsinsaft.
  • Rist græskarkernerne, og drys dem over råkosten.

 

Servér den ristede torskerogn med råkost og ovnstegte kartoffelbåde.

 

Tip: I stedet for frisk torskerogn kan du bruge torskerogn på dåse – så slipper du for at koge rognen først.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.7 af 5. 15 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme