Du skal bruge:

4 personer

500-600 g torskefilet
15 g smør
3 spsk hvedemel
5 dl letmælk
1-2 spsk fiskesennep el. Maille grovkornet sennep
salt og peber
evt. hvidvinseddike

Tilbehør:
sprød bacon
hårdkogte æg
syltede rødbeder
revet peberrod
små kogte kartofler

Torsk med sennepssaucePrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Skær torskefileterne i 6 cm brede stykker, og læg dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie.
  • Krydr fisken med salt og friskkværnet peber, og damp den i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.
  • Pisk smør, mel og mælk sammen i en tykbundet gryde under opvarmning.
  • Kog saucen igennem, og smag til med sennep, salt og evt. lidt hvidvinseddike.


Servér den dampede torsk med sprød bacon, æg i både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.9 af 5. 29 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme