Du skal bruge:

4 personer

600 g isingfilet
1 dl ris
1 stort løg
1 stort fed hvidløg
2 store gulerødder
2 spsk olivenolie
1 spsk karry
1 l fiskebouillon (evt. vand og terning)
1 ds. kokosmælk light
1 stort rødt æble
1 lille bdt. forårsløg
salt og peber

Tilbehør
groft brød

Fyldig suppe med isingPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Kog risene som angivet på pakken.
  • Hak løg og hvidløg, og snit gulerødder fint.
  • Svits grøntsagerne i olivenolie og karry i en stor, tykbundet gryde i 2 minutter.
  • Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, og lad suppen koge i 5 minutter.
  • Skær fisken i 3 cm brede strimler, og skær æblet i tern.
  • Tilsæt fiskestrimler og æbletern til suppen, og lad den koge 2 minutter.
  • Smag til med salt og peber og evt. mere karry.
  • Kom risene i suppen umiddelbart inden servering.

 

Servér suppen pyntet med fintsnittet forårsløg, og med groft brød til.

 

Tip: I stedet for fileter af ising kan du bruge 400 g færdigrørt fiskefars. Form farsen til små fiskeboller med en teske, og kom dem i den kogende fiskebouillon. Med fiskefars kommer suppen til at minde om mange børns livret, boller i karry.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.2 af 5. 4 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme