Du skal bruge:

4 personer
3-5 jomfruhummere pr. person

Hvidløgssmør:
125 g smør
4 fed hvidløg
saft fra ½ citron
1 spsk hakket persille
salt og peber

Dressing:
2 dl creme fraiche
1 fed hvidløg
1/2 bundt purløg
salt og peber

Salat:
blandet salat
radiser
ærter
avocado
agurk
tomater

Grillet jomfruhummerPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

Skær tværs igennem jomfruhummerne med en skarp kniv. Fjern den sorte tarm. Jomfruhummerne lægges i en alubakke med kødsiden opad.

Rørt hvidløgssmør fordeles jævnt hen over jomfruhummerne.

Grilles 5-7 min. under låg, indtil smøret og jomfruhummerne er gyldne.

Servér de lune jomfruhummere med creme fraiche-dressing, blandet op med purløg og hvidløg, en fyldig salat og godt brød. 

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 5. 3 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme