Du skal bruge:

4 personer
550-600 g fiskekød (fx torsk, mørksej eller kuller)
1 bdt persille
1 tsk salt
1 æg
2 spsk maizena
1½ dl letmælk

Julede fiskefrikadellerPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Skær fiskekødet i mindre stykker, og blend det kortvarigt i en foodprocessor.
  • Tilsæt hakket persille, salt, æg og maizena, og blend til en passende konsistens.
  • Form farsen med en spiseske, og steg fiskefrikadellerne sprøde i fedtstof ved middel varme i cirka 5 min. på hver side.
  • Servér med stegte eller ovnbagte tomater.


Tip! Køb evt. færdig fiskefars, og rør op med snittet krydderurter og saften af 1 lime.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.2 af 5. 6 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme