Du skal bruge:

4 personer
8 rødspættefileter
100 g blandede nødder (fx pinjekerner, mandler eller paranødder)
2 spsk olivenolie
1 porre

Rødspætteruller med nødde-pestoPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Brun nødderne på en pande, og blend dem med olivenolie til en pesto.
  • Læg fileterne to og to i forlængelse af hinanden.
  • Smør nødde-pesto på, og rul fileterne sammen til 4 ruller.
  • Stil rullerne på bagepapir i et ildfast fad.
  • Drys rullerne med salt, peber og snittede porrer, og bag i ovnen i 15 min. ved 225 gr.
  • Pynt med frisk parmesan.
  • Servér med vilde ris.


Tip! Servér evt. også med honningbagte tomater. 10 tomater pensles med 3 spsk honning. Bages i lille form i 40 min ved 100 grader.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.7 af 5. 13 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme