Du skal bruge:

4 personer
4 appelsiner
1 spsk olivenolie
500-600 g torskefilet uden skind
2 dl fløde
50 g valnødder

Torsk med valnødder i appelsinsaucePrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Skær skrællen af to appelsiner, og skær appelsinkødet i tern.
  • Pres saften ud af de to sidste appelsiner.
  • Varm olien op på en pande.
  • Skær fisken i 4 stykker, læg dem på panden, og steg dem til de er gyldenbrune på den ene side.
  • Vend fisken om, og krydr med salt og peber.
  • Tilsæt appelsinsaft, appelsintern og fløde, og lad retten simre i 4-5 min.
  • Pynt retten med valnødder.

Tip! Servér med aspargeskartofler og grøn salat.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.8 af 5. 12 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme