Du skal bruge:

4 personer

500 g rødspættefileter
100 g hvidløgsost
2 røde peberfrugter
2 dl hvidvin

Tilbehør:
ris, f.eks. brune
groft brød

Dampet fiskeroulade med hvidløgsost og rød peberPrintDelDel på FacebookDel på Twitter

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Fordel hvidløgsost på rødspættefileterne, og krydr med salt og peber.
  • Rul fiskefileterne sammen, og læg dem i et fad.
  • Skær peberfrugterne i strimler, og læg dem oven på fiskerullerne.
  • Hæld hvidvin ved, og damp fiskerullerne i 12-15 minutter.

 

Servér fiskerouladerne med ris og brød. 

 

Anden egnet fisk:
ising, skrubbe

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.9 af 5. 16 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme