Fish ’n chips med kuller og rodfrugter

Sådan gør du

  • Rens og skær rodfrugterne på langs i grove stykker, vend dem med olie, salt og peber. Bag i ovnen ved 220 grader i 30-40 minutter.

  • Bland mel med timian og bagepulver, og pisk øllet deri til en glat tyk dej.

  • Skær fisken i mindre stykker og vend dem i lidt ekstra mel og derefter i dejen.

  • Ryst noget af dejen af, inden fisken kommer ned i den varme olie. Steg fiskene i ca. 2-3 minutter, indtil de er gyldne og sprøde og flyder oven på den varme olie. Læg dem herefter på et stykke fedtsugende papir, drys med salt og servér med rodfrugter og citron.
Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.2 af 5. 4 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Du skal bruge:

4 personer
1 kg blandede rodfrugter
2 spsk olivenolie
500 g kuller eller anden hvid fisk
225 g mel + ekstra mel til at vende fisk i
2 tsk bagepulver
2 spsk timian, finthakket
1 kold øl
1 l vegetabilsk olie til dybstegning
Salt og peber
Citron