Pizza med spinat, rejer og artiskok

Sådan gør du

  • Kom spinat i en gryde, og damp den ved svag varme. Krydr spinaten med salt og peber og presset hvidløg.

  • Kom vand i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt, og ælt melet i væsken, til dejen er glat og smidig.

  • Rul dejen ud til en pizza, og læg den på en bageplade med bagepapir.

  • Fordel ost på pizzadejen sammen med spinat, halverede artiskokhjerter og rejer, og krydr med oregano.

  • Tænd ovnen på 225 grader. Lad pizzaen hæve, mens ovnen bliver varm.

  • Bag pizzaen i 12-15 minutter.

 

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes!


Tip:
Halvdelen af hvedemelet kan erstattes af durummel – det gør pizzabunden mere sprød.

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 2.5 af 5. 4 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Du skal bruge:

4 personer

Pizzadej:
2½ dl vand
25 g gær
2 tsk salt
ca. 400 g hvedemel

Fyld:
450 g frossen helbladet spinat
2 fed hvidløg
200 g reven
mozarella
1 dåse artiskokhjerter
300 g frosne optøede rejer
2 tsk oregano