Forårsfisk

10 lækre retter med forårsfisk

Byd foråret velkommen med friske grønne asparges, spæde salatblade, nye radiser, forårsløg og spidskål. Og prøv lækre forårsretter med ising, kulmule, blåmuslinger, stenbiderrogn, mm.


Stenbiderrogn
er en sæsonvare. Den fås i de tidlige forårsmåneder (februar-april), og man kan købe den både urenset og renset, dvs. med eller uden hinder. Hinderne skal væk, før man kan spise rognen.
Se Skagenfoods film om rensning af stenbiderrogn her.

Rødspætten melder sin ankomst i marts, og har også to lækre fladfiske-fættere; isingen og skærisingen.

Torsken smager godt frem til april, og herefter bør du kigge efter alternativerne; lyssej, mørksej, kuller og kulmule.

Dejlige blåmuslinger er i sæson stort set hele året, og er både billige og nemme at tilberede.


Til venstre har vi samlet 10 lækre retter med forårsfisk.

 

Velbekomme!